Odds på Sommar-OS 2020/2021

Vinnare av medaljligan i Tokyo-OS 2020

Nationer Odds
USA 1,10
Kina 7,00
Storbritannien 9,00
Japan 12,00
Sydkorea 36,00
Tyskland 36,00
Frankrike 151,00
Australien 251,00
Sverige 5001,00

Oddsen är hämtade från Unibet 19/2 2020

Odds, betting och spel på sommar-OS

Det kommer att finns en massa intressant spel på ett sommar-OS. Spelbolagen kommer både före och under mästerskapet att ta fram intressanta spela på allt från vilken nation som tar flest medaljer till spel på medaljörer och andra prestationer av atleterna. Är du intresserad av att spela då hittar du odds hos alla de stora spelbolagen.

Att spela på Sommar-OS är ett sätt att sätta extra spänning på tävlingarna. Många spelbolag kommer att erbjuda spel på det mesta under spelen. Och du kommer att kunna hitta spel på alla tävlingarna och grenarna under mästerskapet.

Sverige kommer inte representeras i alla tävlingar eller grenar och då kan du istället sätta extra krydda på tävlingen genom att betta hos spelbolagen. Spela dock med måtta och för att det ska vara kul. Betting och spel på odds är något man ska göra med eftertanke och bara med pengar du kan förlora. Läs mer längre ned vad du ska göra om du misstänker att ditt spelande inte är sunt.

Olika spel och odds på sommar-OS

Sommar-OS är ett gigantiskt mästerskap med många olika typer av sport och grenar. Detta innebär också att det kommer att finns många olika typer av odds och spel för den som vill betta på OS. Vanliga spela är olika typer av långtidsspel, livespel eller kortidsspel.

Långtidsspel

Långtidsspel är olika typer av spel som löper under en längre period. Ett långtidsspel är ett spel som löper under hela eller stora delar av mästerskapet, exempelvis vilken nation som tar flest OS-guld eller vem av två atleter som tar hem flest medaljer under spelen.

Kortidsspel

Kortidsspel är spel på odds på en enskild tävling eller en match. Spelstopp är därmed innan tävlingen eller matchen drar igång och pengarna betalas ut kort efter att spelet är avgjort. Kortisspel kan därmed vara vem som vinner 100 meter sprint i friidrott eller vilket lag som vinner basketmatchen mellan Grekland och USA.

Livespel

Livespel och liveodds är spelformer som är oerhört populärt. Och precis som det låter så spelar du på odds under en pågående tävling. Det kan vara allt ifrån vilket lag som vinner en fotbollsmatch, vem som går i mål först, blir det ett världsrekord och mer därtill. Livespel passar verkligen den insatte som har full koll på sporten och kan se direkt hur en tävling kommer att arta sig.

Spela ansvarsfullt

För att spela behöver du vara 18+ år och läs alltid spelbolagens regler och villkor innan du skapar ett konto, tar del av en bonus och innan du börjar att spela.

Att spela ska vara ett nöje och inget annat. Du ska aldrig spela för mer än vad du har råd med och pengar som du satsar ska vara pengar du inte är beroende av eller behöver. Vi vill uppmana dig att vara ansvarsfull med ditt spelande. Behöver du hjälp och stöd för ditt spelande, eller spelberoende, så sök dig till www.stodlinjen.se eller ring 020-81 91 00.